Hvornår føles et valg rigtigt for dig?


Hvad er den sidste beslutning, du har truffet? Kan du overhovedet huske det? Det er sandsynligvis, fordi vi træffer tusindvis af valg hver dag - som hvad vi skal spise? Hvor vi skal hen? Hvad vi skal tage på? Men er det ikke på tide, at vi stopper op – og begynder at tænke over de forbrugsvalg vi træffer – og om de føles rigtige?

Ikke kun for dig, men også for verden omkring dig. Ikke kun nu, men også i morgen.

Kvinde kigger på telefon

Føles det rigtigt at træffe valg for nutiden? Eller for fremtiden?

I fællesskab skal vi træffe valg, der føles rigtige, både for nutiden og fremtiden. Valg som at skifte til en elbil eller investere i grønne boligforbedringer for at sikre en bæredygtig fremtid.

Føles det rigtigt at købe noget nyt? Eller noget gammelt?

Der er også et vigtigt valg, der skal træffes, når du skal vælge mellem nyt eller gammelt. Der er ikke noget galt i at købe ting fra nyt, men der er også værdi i gamle ting – og potentielt en god handel at gøre. Genbrug og genopdagelse af gamle ting er afgørende for at sikre en bæredygtig fremtid.

Føles det rigtigt at følge dit hoved? Eller dit hjerte?

Hjernen og hjertet spiller begge vigtige roller, når vi træffer beslutninger. Er det logik versus følelser? Tager du springet og kaster dig ud i det uventede? Eller holder du dig til det, der føles trygt og sikkert? Det eneste vigtige i dette tilfælde er, at du lytter til det, der føles rigtigt - og når det gør det, kan vi hjælpe dig.

Du har et valg. At se dette eller lade være.

Oops! You must accept marketing cookies in order to display this type of content

View video externally

Hos Santander mener vi, det er vigtigt, at de ting, du låner penge til, føles rigtige. Både for dig og for os. Når det føles rigtigt, kan du låne til alt fra bæredygtige boligforbedringer og en bil – til en computer til studiet eller en cykel.