Katrine og Tarik er blevet campister »Man kommer længere for pengene på en campingferie«

Katrine og Tarik er faldet for campingferien, og i år lejer de en campingvogn for at lære deres behov at kende, før de sparer op til at købe deres egen. Mød familien i denne video.

Få ferieformer giver lige så mange oplevelser med samme grad af fleksibilitet for så beskedne beløb, som camping gør. Det fandt Katrine og Tarik hurtigt ud af, efter de blev forældre, og nu overvejer de kraftigt at købe egen campingvogn. 

»Man kommer helt klart længere for pengene på en campingferie,« siger Katrine.

Derfor har de i år valgt at leje en campingvogn for på den måde at lære familiens behov at kende og få noget mere “hands on”-erfaring.

»Næste år vil vi kigge på, om vi kan spare op til noget udbetaling og så tage et lån, hvis vi er ude i at købe noget større,« fortæller Tarik.

Er du i tvivl om, hvad du bør overveje, før du tager et lån til en campingvogn? Så læs denne guide:
Lån til campingvogn - Det skal du vide

 

Camping er en fleksibel ferieform

I Danmark er du aldrig langt fra smuk natur og gode oplevelser, og hvis vejret er dårligt, eller campingpladsen ikke lever op til forventningerne, er det forholdsvist nemt at pakke sammen og køre et andet sted hen.

»Det er bare vildt rart at have den fleksibilitet, når man har børn,« siger Katrine.

Camping er en billig ferieform

Selvom det først og fremmest er fleksibiliteten og de mange oplevelser, der får Katrine og Tarik til at vælge camping år efter år, gør det bestemt heller ikke noget, at det også er forholdsvist billigt at campere.

Det koster ganske vist mere at køre i bilen, når man har campingvognen spændt for, for brændstofforbruget stiger, og vejafgifterne er også højere, men det gør ifølge Tarik ikke så meget.

»Det koster lidt, men alt det får man indhentet, når man kommer på campingpladsen,« siger han.

En gennemsnitlig pris for en campingplads i Europa ligger ifølge Tarik på omkring 350 kr. i døgnet.

»Så det er virkelig billigt sammenlignet med de 1.500-2.000 kroner, som det koster på et hotel i højsæsonen« påpeger han.

Du kan se familien fortælle om deres erfaringer med campinglivet i videoen herunder:

 

Oops! You must accept marketing cookies in order to display this type of content

View video externally