»En garage er med til at øge værdien af huset« - Pelle har selv bygget garagen til sit nye hus

Da Pelle byggede nyt hus i Birkerød, var det naturligt at tænke en isoleret garage ind i planerne, både for familiens skyld og for at gøre huset mere attraktivt. Se hans historie i denne video.

»Jeg elsker at bygge, jeg synes det er super fedt,« sådan siger Pelle, som til dagligt er Digital Strategist. Fritiden bruger han dog tit med forskellige byggeprojekter og den senere tid, er al hans overskud blevet lagt i en garage med stort skur.

»Allerede da vi begyndte at bygge vores hus, var det åbenlyst, at vi skulle have et sted at parkere vores bil. Derfor var det naturligt at bygge et stort skur og en kæmpe stor garage,« fortæller han.

Vil du låne til boligforbedringer?
Disse 4 krav skal du kende

Familien råder over et større festtelt, en hoppeborg og andre pladskrævende effekter, som kunne få plads i garagen, og det har lettet presset på selve huset betragteligt.

Garagen øger mere end livskvaliteten

For Pelle var det primært udsigten til øget livskvalitet, og de nye muligheder garagen repræsenterer, der afgjorde investeringen. Dermed ikke sagt at familien ikke havde nogle økonomiske overvejelser med i beslutningen.

»Når vi selv synes, vi har bygget noget, der er lækkert, godt og solidt, jamen så er der også andre der synes det samme, og så får man en højere værdi for sine ting,« forklarer Pelle.

Det er et princip, som familien har gode erfaringer med, for deres tidligere hus, var blot ét af mange identiske huse, bygget på samme tid. Rent prismæssigt lå de derfor også uhyggeligt tæt på hinanden, når de blev solgt. Pelle lavede imidlertid flere boligforbedringer og tilføjelser til huset, som fik huset til at skille sig positivt ud. Det betød, at deres hus endte med en højere salgspris end de omkringliggende huse.

Hør Pelle fortælle om byggeriet af den kombinerede garage og skur i videoen herunder:


Mød Pelle som har bygget sin egen garage