Video: Er det på tide med forbedringer i boligen? Det skal du vide for at få det bedste lån

Et godt budget er udgangspunktet for at få det bedste lån til boligforbedringer - læs her, hvad du ellers skal være opmærksom på.

Hvis du vil finde det bedste lån til boligforbedringer, skal du først og fremmest have lagt et budget.

»Er du på udgik efter det bedste privatlån til boligforbedringer, skal du starte med at lægge et budget, så du ved, hvor meget du kan betale af på lånet hver måned,« fortæller Jesper Schou-Nielsen.

Disse 5 fejl må du ikke begå, når du låner til boligforbedringer

Han råder dig til at holde med især tre ting, når du skal finde det bedste lån til boligforbedringer.

I videoen herunder finder du svar på, hvilke tre ting du skal holde øje med for at finde det bedste privatlån til boligforbedringer. 

Sådan får du det bedste lån til boligforbedringer

 

 »Det første er at gøre plads i dit budget til uforudsete udgifter – det opstår der næsten altid ved byggeprojekter,« fortæller han.

»Det andet punkt er at få rådgivning af en ejendomsmægler eller en rådgiver, som kan fortælle dig om værdien af din bolig i dag og i fremtiden,« siger han.

»For det tredje skal du undersøge markedet, så du kan sammenligne dine forskellige lånemuligheder og dermed finde det lån, der er det billigste for dig,« lyder det fra ham.

Og når du skal til at sammenligne forskellige lån, skal du benytte dig af ét bestemt værktøj.

»Du skal starte med at kigge på ÅOP. ÅOP betyder Årlige Omkostninger i Procent, og det fortæller dig, hvor meget det koster hvert år at have det her lån. Det er et værktøj, du kan bruge til at sammenligne lån med samme løbetid og samme lånebeløb,« siger Jesper Schou-Nielsen.

For ham er det bedste lån det, som er skræddersyet til lige præcis dig og din situation. 

»Husk, at det bedste privatlån er det, der passer bedst til dine behov,« siger han.