»Det giver mere livskvalitet« - En baby i hjemmet fik Camilla og Johan til at gentænke boligen

Når to bliver tre, kan det være nødvendigt at skaffe mere plads i hjemmet. For Camilla og Johan har det givet god mening at udvide pladsen for lånte penge. Hør hele deres historie i denne video.

»Da vi fik en baby, kunne vi godt se, at der pludselig var en hel masse ekstra opbevaringskrav, som kan være svære at pakke ind i en forholdsvis mindre lejlighed,« siger Johan Ask Pape.

Til daglig er han filmskaber, og bor med sin kone Camilla Lily Pape og deres fælles barn.

Ovenstående er formentlig et scenarie, som mange forældre kender til. Pludselig føles den bolig, som tidligere bestod af rigelig med plads, ikke længere særlig stor, når familien vokser sig større.

Skal du flytte og vil du vide, hvad det kommer til at koste?
Se priseksempler i artiklen: Hvor meget koster det at flytte?

Tidligere boede parret sammen på otte kvadratmeter, men på et tidspunkt besluttede de sig for at købe en lejlighed sammen.

»Vi havde valgt at indrette den ret boheme-agtigt, et lille køkken med nogle rå vægge, der stod ved siden af. En stor, gammel støvet sofa. Vi synes, det var rigtig, rigtig fedt,« siger Johan.

Mød Camilla og Johan her i videoen

Parret måtte dog konstatere, at der ikke helt var plads til familieforøgelsen, fordi der pludselig opstod de ekstra opbevaringskrav.

I videoen herover kan du høre familien forklare, hvad de gjorde for at løse problemet, og hvorfor det gav mening for dem at låne penge til projektet.

Læs historien om Sisse og Peder, som har investeret en halv million i boligforbedringer.  
Indblik: Sisse og Peder har smidt en halv million på boligforbedringer

Resultatet er familien i hvert fald ikke i tvivl om effekten af.

»Det gør jo, at vi kan være her med et barn på en måde, som fungerer. Det giver mere livskvalitet, faktisk,« siger Camilla Lily Pape.

Drømmer du om boligforbedringer, bilkøb, flytning eller en energirenovering? 

I Santanders magasin finder du blandt andet tips til de bedste forbedringer af boligen, hvordan du kan finansiere en ny bil, hvad du skal vide, hvis du skal flytte, samt hvilke ting du kan optimere i din bolig og spare på energien.