Hårdt ramt af piskesmæld: Sådan sikrede Tanja sig at få betalt sit billån

Med en SAFE forsikring er du sikker på, at der bliver betalt af på dit billån, hvis du bliver ramt af uheld. Læs hvordan Tanja Munchs sikrede sig at få betalt sit billån her. 

Har du nogensinde overvejet, hvad der sker med betalingen på dit billån, hvis du mister dit arbejde eller bliver langtidssyg og ikke længere har samme indkomst som tidligere?

»Den dag, hvor jeg fik brug for min SAFE-forsikring, var, da jeg kørte galt i bilen. Jeg var på vej hjem fra arbejde og fik solen i hovedet, og så blev der bremset hårdt op foran mig, og jeg nåede desværre ikke at undvige, så jeg hamrede ind i bilen foran mig. Jeg fik rigtig ondt i nakken og i hovedet og kørte på skadestuen. Der fik jeg at vide, at jeg havde fået piskesmæld, og at man ikke rigtig vidste, om jeg ville få det bedre, før der var gået et par år,« fortæller Tanja Munch.

Overvejer du at købe motorcykel og tage motorcykelkørekort? 
Her er reglerne for de forskellige motorcykelkørekort.

I sagens natur satte det mange bekymringer i gang hos Tanja Munch, der er mor til tre og på det tidspunkt vuggede sin datter i søvn i armene.

Men med ét var det slut, for piskesmældet gjorde det umuligt for Tanja Munch at vugge datteren.

cta---nyhedsbrev-tilmelding4.png
Et piskesmæld kan gøre det svært at arbejde, og så kan risikoen være, at man ikke længere har samme indtægt som tidligere. Når indtægten ikke er den samme, kan det være vanskeligt at finde penge til afbetaling på billånet.

Et ubehageligt scenarie, som du faktisk – ligesom Tanja Munch valgte at gøre – kan forsikre dig imod.

Er du på udkig efter et billigt billån? 
Lær hvordan du finder Danmarks billigste billån her.

Hos Santander Consumer Bank kan du ved oprettelse af et billån tegne en SAFE forsikring, som kort fortalt dækker din månedlige ydelse inklusive renter på dit billån, hvis du bliver ramt af uheld og ikke selv er i stand til at betale.

»En SAFE forsikring er en måde, hvor du kan tage et lån med omtanke. Det er en måde at sørge for, at du ved, at hvis der skulle ske dig noget, så kan du eller din familie fortsætte ubekymret og have overskud i hverdagen. Der er ikke noget værre end at tænke på, at man har ubetalte regninger,« siger Simon Bach, Product Manager Insurance hos Santander Consumer Bank.

Jeg vil i hvert fald anbefale SAFE til andre, for man ved aldrig, hvad der sker. 

Tanja Munch, bruger af SAFE Forsikring

»Jeg kunne klare min hverdag«

Konsekvensen ved ikke at have gjort sig den overvejelse kan være, at din gæld bliver større, hvis ikke du er i stand til at betale afdragene.

Tanja Munch valgte at tegne en SAFE forsikring på sit billån, da hun blev kunde hos Santander Consumer Bank.

Vil du vide mere om hvornår det kan svare sig at tegne SAFE forsikring?
Læs med her. 

Et valg, som hun senere skulle få stor gavn af, da hun kørte galt i sin bil.

»SAFE har gavnet min situation rigtig meget ved, at Santander gik ind og dækkede mine afdrag på lånet, så jeg havde råd til at komme til fysioterapibehandlinger og til genoptræning, som gjorde, at jeg kunne klare min dagligdag. Jeg vil i hvert fald anbefale SAFE til andre, for man ved aldrig, hvad der sker,« siger hun.

Du kan finde flere informationer om SAFE forsikring her, ligesom du også kan få svar på flere spørgsmål om forsikringen.

Overvejer du at finansiere din næste bil?
Her kan du læse om dine muligheder og beregne prisen på dit lån.