Anders valgte økonomisk stabilitet og tryghed: »Privatleasing giver mening for os«

Leasingkunden Anders fortæller om sine overvejelser og erfaringer med den alternative måde at finansiere en ny bil på. Se videoen og få et indblik ind i hvordan det er at lease bil.

Det var i høj grad de økonomiske aspekter, der overbeviste Anders om at privatlease familiens nye bil. Anders var tiltrukket af den økonomiske stabilitet og tryghed, der ligger i privatleasing, og samtidig gav det mere luft i økonomien, at udbetalingen er forholdsvis lav, når man leaser.

»Havde vi købt bilen, havde det været en helt anden udskrivning til at starte med, så derfor giver privatleasing mening for os,« siger han.

Anders havde dog en enkelt bekymring til at begynde med. Nemlig hvad der sker, når man afleverer leasingbilen igen.

»Jeg var nervøs for, hvad leasingselskabet kunne finde på, for de er de store, og jeg tænkte: “Det er her, de skummer fløden”. Men sådan er det åbenbart ikke,« fortæller Anders.

Privatleasing stiger i popularitet. Læs denne artikel og få et indblik i hvorfor:
Hvor mange leaser i Danmark?

Leasingbilen bliver nemlig tjekket af en uvildig mekaniker hos FDM eller forhandleren, og der er dermed en buffer mellem dig som kunde og leasingselskabet.

Oplevelsen med privatleasing betyder, at Anders ikke forventer at købe en bil igen lige foreløbig.

»På et tidspunkt kommer vi til at købe bil igen, men lige nu passer privatleasing godt til os, og jeg tror også, privatleasing bliver vores næste valg,« siger Anders.


I videoen herunder deler Anders ud af sine erfaringer med privatleasing:

Anders valgte økonomisk stabilitet

Oops! You must accept marketing cookies in order to display this type of content

View video externally