Hvordan prissætter bankerne?

Synes du bankernes priser virker tilfældige, ugennemsigtige eller måske ligefrem uretfærdige, så kig med her, hvor vi forklarer, hvad der indgår i bankernes prissætning.

Hvorfor koster et lån det, det koster? Hvorfor kan antallet af gebyrer, som bliver opkrævet, være forskellig fra kunde til kunde? Hvordan fastsætter bankerne overhovedet deres priser?

Bankernes priser er ofte ikke ens for alle, og det kan gøre det sværere at navigere og sammenligne udgifter mellem bankerne. Typisk svinger priserne i relation til kundens aktiviteter i banken, og derfor forklarer vi, hvordan priser og aktiviteter hænger sammen, i videoen herunder.

Videoen handler om, hvordan bankerne prissætter sine ydelser, og der er faktisk mange forhold som spiller ind, så vi har allieret os med en bueskytte for at kunne ramme præcist med vores forklaring.

Med Økonomiskolen fra Santander søger vi at besvare dine spørgsmål om økonomiske begreber og give dig indsigt i bankernes terminologi på en let tilgængelig og underholdende facon. På den måde bliver du bedre til at navigere i og tage fornuftige beslutninger om din privatøkonomi.

Hvordan prissætter bankerne?

Oops! You must accept marketing cookies in order to display this type of content

View video externally

Måske vil du også gerne læse: