Hvor kan jeg bruge Apple Pay?

Selvom Apple Pay bliver mere og mere udbredt, er det ikke alle steder, du kan bruge appen. Vi giver dig overblikket over, hvad du skal kigge efter, når du vil betale med Apple Pay.

Med Apple Pay behøver du ikke finde dit kreditkort frem for at betale i mange butikker, i apps eller online. Apple Pay gemmer dine kortoplysninger på en sikker måde, og sørger for transaktionen, så du blot skal godkende den med Touch ID eller Face ID.

Vil du have Apple Pay på mobilen? Vi guider herunder.
Hvordan får jeg Apple Pay med Santander?

 

Skal du betale for en service eller lignende i en app på din telefon, kan du bruge Apple Pay og undgå at skulle hive kreditkortet frem. Det samme gælder betalinger på internettet – dog kun i Apples egen browser, Safari.

Ønsker du at benytte Apple Pay i en butik eller i et supermarked, kan du som udgangspunkt benytte betalingsappen alle steder, der tilbyder kontaktløs betaling. Det gør de heldigvis de fleste steder i dag, men se dig om efter de viste symboler for at være sikker.

Mobilbetaling vokser hastigt. Men i hvilke butikker kan du bruge mobilen som betaling?
Det store overblik: I disse butikker kan du bruge mobilbetaling

 

Ifølge Apple kan det muligvis forekomme, at enkelte butikker skilter med kontaktløs betaling, uden terminalen er indstillet til det. Hvis du oplever dette, beder Apple om at du giver besked.

Kig efter disse symboler for at sikre dig, du kan betale med Apple Pay.

Måske vil du også gerne læse: