Hvad er et privatlån hos Santander?

Et privatlån er et lån, som kan bruges på det, der føles rigtigt for dig.

Et privatlån er et lån, hvor du som kunde bestemmer, hvad pengene skal gå til.

Låneudbyderen stiller ikke spørgsmål til dit formål med at låne pengene, men sørger for en grundig kreditvurdering af din økonomi, så du ikke får bevilget et lån, du reelt ikke har råd til.

»Det er et lån, som du tager, uden at du nødvendigvis har et helt specifikt mål. Et lån, hvor banken ikke forholder sig til, hvad du bruger dem til. Du skal ikke stille nogen udbetaling eller sikkerhed, og der er ikke pant i,« siger Jesper Schou-Nielsen, privatlånsansvarlig i Santander Consumer Bank.

Er det første gang, at du skal have et lån?
Se hele processen her: Sådan tager du et privatlån

Privatlån - lån fra 20.000 til 350.000 kroner

Et Privatlån fra Santander er både til dig, som har brug for at låne et mindre beløb til eksempelvis en ny fryser, en ferie eller lignende og til dig, der har brug for at låne flere penge til lidt større investeringer som f.eks. nyt tag, en tilbygning eller lignende.

Kreditværdighedsvurdering er en vigtig process i et privatlån.
Vi forklarer begrebet i: Hvad betyder kreditværdighedsvurdering?

Du bestemmer

Hvis et Privatlån passer til dit behov, skal du ikke forsvare dine planer for, hvad du vil bruge pengene på.

»Ingen person vil tage stilling til, om det er fornuftigt eller ej, hvad du vil låne til. Du vil ikke blive mødt af en bankrådgiver, som vurderer dit formål med at låne pengene,« siger Jesper Schou-Nielsen.

»Derfor er det også et produkt, som du ikke nødvendigvis går i de traditionelle banker for at få, men oftere finder hos andre typer af låneudbydere,« siger han.

Nemt og enkelt

Låneprocessen til et Privatlån er en online proces, hvor du nemt og enkelt kan ansøge og få svar på din ansøgning hurtigst muligt og senest indenfor fire timer i vores åbningstid.

»Det er et produkt, som man kan låne gennem processer, som er nemmere og hurtigere end i traditionelle banker, og hvor du kan klare alt fra dit eget hjem, inklusive at skrive under med MitID,« siger Jesper Schou-Nielsen.

»Man får svar med det samme, så det er virkelig en meget simpel og smidig proces,« siger han.

En lav rente lig betyder ikke nødvendigvis, at du har fundet det billigste lån.
Forstå hvorfor i: Er den laveste rente altid den bedste?

Den nemme og simple proces er dog ikke ensbetydende med, at du altid kan få lov til at låne. Forud ligger en grundig gennemgang af din økonomi og dine personlige forhold, så Santander Consumer Bank sikrer sig, at du ikke ender med et lån, du ikke har råd til.

Privatlån

Priseksempel med et samlet lånebeløb på 80.000 kr.
Løbetid 5 år. Variabel debitorrente 3,90% - 16,95% ÅOP 5,84% – 19,14%. Månedlig ydelse 1.537 kr. - 2.019 kr. Samlede kreditomkostninger 12.229 kr. - 41.332 kr. Samlede tilbagebetaling 92.229 kr. – 121.332 kr. Oprettelsesgebyr og administrationsgebyr er inkluderet i beregningen. Forudsætter betaling via Betalingsservice. Fortrydelsesret 14 dage.