Hvad er et privatlån hos Santander?

Et privatlån er et lån, som kan bruges til lige præcis det, du går og drømmer om eller mangler penge til.

Et privatlån er et lån, hvor du som kunde bestemmer, hvad pengene skal gå til.

Låneudbyderen stiller ikke spørgsmål til dit formål med at låne pengene, men sørger for en grundig kreditvurdering af din økonomi, så du ikke får bevilget et lån, du reelt ikke har råd til.

»Det er et lån, som du tager, uden at du nødvendigvis har et helt specifikt mål. Et lån, hvor banken ikke forholder sig til, hvad du bruger dem til. Du skal ikke stille nogen udbetaling eller sikkerhed, og der er ikke pant i,« siger Jesper Schou-Nielsen, privatlånsansvarlig i Santander Consumer Bank.

Er det første gang, at du skal have et lån?
Se hele processen her: Sådan tager du et privatlån

 

Hos Santander Consumer Bank kan du låne med en rente fra 3,90 procent. Santander tilbyder to forskellige typer lån, som henvender sig til to forskellige formål.

Bliv klogere på de to lån herunder.

Privatlån - lån fra 20.000 til 100.000 kroner

Et Privatlån fra Santander er til dig, som har brug for at låne et mindre beløb til eksempelvis en ny fryser, en ferie eller lignende.

Debitorrenten begynder ved 9,95 procent, men hvad du ender med at få tilbudt i rente afhænger af den endelige kreditvurdering. Etableringsomkostningerne ligger på 4 procent (minimum 800 kroner), og kontogebyret er 25 kr./md.

Privatlån Plus – lån fra 50.000 til 350.000 kroner

Et Privatlån Plus fra Santander er til dig, der har brug for at låne flere penge til lidt større investeringer som f.eks. nyt tag, en tilbygning eller lignende.

Debitorrenten begynder ved 3,90 procent, men ligesom ved Privatlån kan du ende med at få tilbudt en anden rente alt efter kreditvurderingen. Etableringsomkostningerne er på 3 procent (minimum 800 kroner), og kontogebyret er ligeledes 25 kr./md.

Kreditværdighedsvurdering er en vigtig process i et privatlån.
Vi forklarer begrebet i: Hvad betyder kreditværdighedsvurdering?

Du bestemmer

Uanset om det er et Privatlån eller et Privatlån Plus, der passer bedst til dit behov, skal du ikke forsvare dine planer for, hvad du vil bruge pengene på.

»Ingen person vil tage stilling til, om det er fornuftigt eller ej, hvad du vil låne til. Du vil ikke blive mødt af en bankrådgiver, som vurderer dit formål med at låne pengene,« siger Jesper Schou-Nielsen.

»Derfor er det også et produkt, som du ikke nødvendigvis går i de traditionelle banker for at få, men oftere finder hos andre typer af låneudbydere,« siger han.

Nemt og hurtigt

Låneprocessen til et Privatlån og et Privatlån Plus foregår på samme måde. Der er tale om en online proces, hvor man på meget kort tid kan ansøge, få svar og få sat pengene ind på sin konto.

»Det er et produkt, som man kan låne gennem processer, som er nemmere og hurtigere end i traditionelle banker, og hvor du kan klare alt fra dit eget hjem, inklusive at skrive under med NemID,« siger Jesper Schou-Nielsen.

»Man får svar med det samme, så det er virkelig en meget simpel og smidig proces,« siger han.

En lav rente lig betyder ikke nødvendigvis, at du har fundet det billigste lån.
Forstå hvorfor i: Er den laveste rente altid den bedste?

 

Den hurtige og simple proces er dog ikke ensbetydende med, at du altid kan få lov til at låne. Forud ligger en grundig gennemgang af din økonomi og dine personlige forhold, så Santander Consumer Bank sikrer sig, at du ikke ender med et lån, du ikke har råd til.

Privatlån Plus

Samlede kreditbeløb kr.: 100.000. Månedlig ydelse kr.: 1425 -1709. Løbetid 84 måneder. Variabel debitorrente fra 3,90 – 9,95 %. ÅOP 5,37 - 11,51 %. Samlede kreditomkostninger kr. 19.687 - 43.597. Samlede tilbagebetaling kr. 119.687 - 143.597. Etableringsomkostninger samt månedligt kontogebyr er medtaget i alle beregninger. Forudsætter betaling via betalingsservice.

Privatlån

Samlede kreditbeløb kr.: 50.000. Månedlig ydelse kr.: 1.118 – 1.331. Løbetid 60 måneder. Variabel debitorrente fra 9,95 – 18,95 %. ÅOP 12,92 – 22,75 %. Samlede kreditomkostninger kr. 17.056 – 31.178. Samlede tilbagebetaling kr. 67.056 – 81.178. Etableringsomkostninger samt månedligt kontogebyr er medtaget i alle beregninger. Forudsætter betaling via betalingsservice.