»De er rivaler, så spillerne går mere til den« – 11-årige Emil sparer op til fodboldtur til Barcelona

FC Barcelona er det bedste hold i verden, mener 11-årige Emil Stjernholm, der er ved at spare op til en drømmetur til Barcelona for at se favoritholdet.

“Meeeeesssi, Meeeeessi, Meeeessi”

Fodboldtilhængere kan sikkert nikke genkendende til, hvordan fans af FC Barcelona på stadionet Camp Nou tilbeder deres superstjerne Lionel Messi ved at råbe “Meeeeessi, Meeessi, Meeeessi” ned mod argentineren fra tilskuerrækkerne.

11-årige Emil Stjernholm drømmer om at være en af de fans, der sidder på lægterne på FC Barcelonas stadion Camp Nou, og hylder Messi og de andre fodboldstjerner fra det spanske hold.

Læs også: Hvordan finder jeg den bedste opsparingskonto?

Emil er ved at spare omkring 14.000 kroner sammen til en fodboldtur til Barcelona med sin far. Drømmen er at skulle se en kamp mellem Barcelona og Real Madrid.

»De er rivaler, så spillerne går mere til den, og de spiller måske meget bedre, fordi de selvfølgelig ikke vil tabe over deres rivaler. Tilskuerne er også meget efter hinanden, så der er sindssyg fed stemning i stedet for ved et bundhold mod et tophold,« siger han.

Læs også: Hvornår giver det mest mening at starte en opsparing?

De fleste af de penge, som han sparer op ved at være på modeljobs eller få lommepenge fra bedsteforældrene går til opsparingen til FC Barcelona-drømmen. Men han sætter også penge ind på sin børneopsparing.

Hvorfor og hvordan han sparer op, kan du få svar på i videoen herunder.

Drømmer om Messi og co.: Sådan sparer Emil på 11 år op til fodboldtur

Oops! You must accept marketing cookies in order to display this type of content

View video externally