Bedre økonomi 28.02.2019
Tekst: Niels Friis Foto: Santander

»Det er på ingen måde gratis at købe musikudstyr« - derfor giver et lån god mening for musikeren Tomas


Musikdrømmen startede på en skitur i Val Thorens, og i dag er Tomas Raae glad for, at han har kunnet låne penge til sin passion for musik.


En cool, diskret basmusiker på en bar i Val Thorens midt under en gymnasieskiferie. Lyder det for dig heller ikke som en klassisk indledning på en drøm om at blive basmusiker? Nej, vel? Men det er ikke desto mindre, hvad det viste sig at blive for musikeren Thomas Raae.

»Vi var i byen og så et band spille. Og guitaristen, som var sådan en klassisk guitarist med langt, fedtet hår, han faldt ned på knæ og spillede guitarsolo med tænderne, og jeg havde sådan en følelse af ”det der, det er ikke mig – på nogen måde”,« fortæller Tomas Raae om oplevelsen på gymnasieskituren.

Personlig historie: Peder og Sisse har investeret 500.000 i boligforbedringer – var det dét værd?
Læs om opture og nedture i deres store projekt her.

Men så skete der noget.

»Så kiggede jeg lidt rundt, og så stod der sådan en ret cool type omme bag ved og spillede bas. Der var jeg sådan: ”Det er det der, det skal jeg”. Næste dag ringede jeg hjem til min mor og spurgte, om jeg kunne låne penge til en bas, og så var jeg i gang,« siger Tomas.

Hos Santander kan du låne penge til at føre dine drømme ud i livet. 
Se hvad et lån til din drøm vil koste.

Mød musikeren Tomas Raae her
Mød musikeren Tomas Raae her

Netop det med at låne penge til at lade musikdrømmen blive virkelighed har for Tomas Raae både været nødvendigt og meningsfuldt.

Hvad koster det at have en bil om måneden – alt i alt? 
Læs med i artiklen: Krone for krone - Hvad koster det at have en bil?

»Det er på ingen måde gratis at købe musikudstyr, og man er faktisk nødt til at have det, før man kan lave det, man skal lave. Derfor giver det også tit god mening at låne nogle penge til at købe ting for, som jeg så kan tjene penge på og betale lånet af. Så jeg synes, det gav god mening for mig at gøre det den vej rundt,« siger han.

Se hele musikerens historie i videoen ovenfor. 

Vil du have god råd til at spare på elregningen i boligen?
Her er 8 konkrete råd til at spare på el-forbruget i dit hjem.

 

Drømmer du om boligforbedringer, bilkøb, flytning eller en energirenovering? 

I Santanders magasin finder du blandt andet tips til de bedste forbedringer af boligen, hvordan du kan finansiere en ny bil, hvad du skal vide, hvis du skal flytte, samt hvilke ting du kan optimere i din bolig og spare på energien.