Refinansiering

Hvis du har flere lån hos forskellige långivere, kan det være svært at have overblikket over, hvor meget du faktisk skylder, og hvor meget du skal betale hver måned. Derudover er der ofte høje omkostninger forbundet med at have sine lån spredt ud til diverse långivere. Refinansiering giver dig mulighed for at samle flere lån i ét lån, hvilket gør det nemmere for dig at holde styr på din økonomi.

Hvornår kan det svare sig at samle lån?

Der er flere grunde til, at det kan være en fordel at refinansiere. Der er nemlig mange, der har spredt deres gæld ud ved forskellige långivere. Helt konkret betyder det, at der er flere årlige omkostninger for hver af disse lån, der skal betales. 

Hvis du samler dine nuværende lån, vil du typisk kun have ét samlet lån, hvilket kan spare dig de mange årlige omkostninger. Med refinansiering kan du på den måde spare penge og samtidig får du også et bedre overblik over din egen økonomi.

Sådan kommer du i gang med refinansiering

Det er en god ide at starte med at få et overblik over alle dine eksisterende lån, herunder de månedlige ydelser og lånenes ÅOP (årlige omkostninger i procent). I den forbindelse har forbrugslån typisk en høj månedlig ydelse og en høj ÅOP. 

Når du samler dine lån ved hjælp af refinansiering, vil du også gøre din månedlige ydelse mindre, og du vil få færre årlige omkostninger. Alt dette bidrager til at gøre det lettere for dig at holde overblikket, hvor du har færre lån at forholde dig til. Dette hjælper dig også med at lægge et fornuftigt budget, der stemmer overens med din økonomiske situation.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på 70 21 31 31. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål.