Fast rente

Hvis du optager et lån med fast rente betyder det, at rentesatsen forbliver den samme gennem hele lånets løbetid. Uanset om markedsrenten stiger eller falder, vil din månedlige rente blive den samme.

Hos Santander kan du kun optage et privatlån med en variabel rente. Hvis du vil vide mere om, hvad det betyder, kan du se vores overordnede lånebetingelser, hvor du finder en detaljeret beskrivelse af den variable rente.

Fast og variabel rente - hvad er det bedste valg for dig?

Det er ikke en let beslutning, når du skal vælge mellem en fast eller variabel rente. Dit valg bør afspejle din livssituation, dine behov og dine fremtidsudsigter.

Et fastforrentet lån er en fordel for dig, der sætter pris på sikkerhed og stabilitet. Her forbliver renten konstant gennem hele lånets løbetid. Den umiddelbare ulempe ved fastforrentede lån er dog, at renten kan være højere end ved et lån med variabel rente.

Tjek dit låns ÅOP

ÅOP (årlige omkostninger i procent) er et godt redskab til at vurdere og finde det mest fordelagtige lån. Her bliver alle udgifter i forbindelse med et lån inkluderet, hvilket giver dig mulighed for at se, hvad det faktisk koster at låne penge.

Ved hjælp af ÅOP er det nemmere at sammenligne forskellige lån og dermed finde et lån, der matcher din økonomiske situation. Husk at løbetiden skal være den samme, når du anvender ÅOP til at sammenligne lån.

Fast rente på opsparing

Med en opsparingskonto med fast rente kan du få en attraktiv rente hos Santander. Det eneste du skal gøre er at bestemme, hvor stort dit minimumsindskud skal være og hvor lang din bindingsperiode skal være.

En opsparingskonto med fast rente er en oplagt opsparingsmulighed for dig, der har en lidt længere tidshorisont, som ikke har lyst til at investere sine midler og som ønsker en vis økonomisk tryghed. 

Opsparingskonti med fast rente hos Santander:

Renten på din opsparingskonto er afhængig af, hvor lang en bindingsperiode du vælger.