Vælg kreditgrænse

Vælg en kreditgrænse fra 10.000 og op til 50.000 kr.

Indtast oplysninger

Ansøg med NemID og få svar med det samme

Vi sender kortet

Vælg din PIN-kode og modtag kreditkortet inden 10 hverdage

Santander Red tilbyder

 • Op til 45 dages rentefri kredit ved køb
 • Ingen oprettelsesgebyrer eller årlige gebyrer
 • Hæv kontanter i udlandet uden at betale én krone i gebyr til Santander.

Fordele med kreditkortet

 • Vælg din egen PIN-kode
 • Anvend vores kreditkort med Apple Pay og MobilePay
 • Betal kontaktløst der hvor det understøttes
 • Få overblik med My Cards app
 • Unikke tilbud og rabatter gennem Santanders fordelsprogram

Priseksempel med et samlet kreditbeløb på 20.000 kr.
Løbetid 1 år. Variabel debitorrente 8,95% - 18,95% ÅOP 8,95% – 18,95%. Samlede kreditomkostninger 1.721 - 3.496 kr. Samlede tilbagebetaling 21.721 – 23.496. Min. indbetaling 3% af saldoen, min. 150 kr. pr. md. er ikke medtaget i beregningen. Forudsætter betaling via betalingsservice. Fortrydelsesret 14 dage.

Spørgsmål og svar om Santander Red

 • Hvem kan ansøge?

  Før du kan ansøge om kredit, skal du være fyldt 18 år og ikke være registreret i RKI eller Debitor-Registret. Derudover må du heller ikke have foretaget udlæg i bolig eller køretøj, hvis du har et ønske om at erhverve dig et af vores kreditkort.

  Der stilles samtidig et minimumskrav til din årlige indtjening, som du skal kunne leve op til, før du kan blive godkendt til Santander Red.

  Din årlige indkomst skal være over 200.000 kr., og vi foretager altid en individuel kreditvurdering, inden vi godkender og bevilger dig et kreditkort.

  Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan få vores kreditkort eller ej, kan du vælge at ansøge om det her på siden – du vil modtage svar med det samme.

  Du er også velkommen til først at kontakte os, hvis du gerne vil høre lidt mere om selve anskaffelsesprocessen af vores kreditkort.

  Du kan altid ringe til vores kundeserviceafdeling på 70 25 25 02, hvis du er i tvivl om det mindste. Vi har åbent alle hverdage mellem klokken 10 til 16, og vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål.

  Vi går ekstremt meget op i, at du får dig en god oplevelse hver gang du handler med os eller blot søger svar. Derfor ønsker vi ikke, at du tøver med at tage kontakt til os, hvis du er i tvivl om noget.

 • Hvornår får jeg svar på min ansøgning?

  Når du har indsendt din ansøgning om et Santander Red kreditkort, får du svar inden for 4 timer i vores åbningstid på den mailadresse, du har angivet i ansøgningsskemaet.

  Du kommer derfor ikke til at vente længe på svar. Hos Santander Consumer Bank går vi meget op i din tilfredshed, og derfor stræber vi altid efter at behandle din ansøgning om kreditkort så hurtigt som muligt.
 • Hvornår modtager jeg mit kreditkort?

  Hvis din ansøgning om et kreditkort bliver godkendt, modtager du en kreditaftale, som du kan underskrive med NemID og returnere med det samme. Derefter vil du blive bedt om at uploade en tydelig kopi af et billede-ID (pas, kørekort el. lign).

  Du vil modtage dit nye Santander Red kreditkort indenfor 14 dage.
 • Kan jeg selv vælge PIN-kode til mit nye kreditkort?

  Ja, du kan selv vælge din PIN-kode. 24 timer efter vi har modtaget din ansøgning om et kreditkort, sender vi dig en e-mail, hvor vi beder dig vælge din egen PIN-kode.

  Hvis du ikke vælger din egen PIN-kode, vil du automatisk få en tilsendt af os.

 • Har jeg fortrydelsesret?

  Med Santander Red kreditkort får du automatisk 14 dages fuld fortrydelsesret. Det betyder automatisk, at du helt uforpligtende kan afprøve vores kreditkort, før du beslutter dig for, om du vil beholde det.

  Hvis du indenfor 14 dage når frem til en beslutning om, at du ikke vil fortsætte med at bruge dit Santander Red kreditkort, kan du til enhver tid lukke det igen. Dette kan du frit gøre uden at skulle betale renter og gebyrer.

  Du skal til gengæld være opmærksom på, at du naturligvis stadigvæk skal tilbagebetale, hvad du har brugt af kreditten på dit kort. Hvis du ikke har nået at bruge nogle penge på kortet, vil du derfor ikke skulle tilbagebetale noget som helst.