Fleksibilitet

Mere fleksibilitet i din vejhjælpspakke

Go dækning

Dækning i hele Danmark og Europa

Lav pris

Højt serviceniveau til en fast lav pris

Med et PLUS abonnement, igennem SOS Dansk Autohjælp, er du sikret udvidet vejhjælpsdækning i Danmark og hele Europa med større fleksibilitet. Som abonnent er du sikret fremragende vejhjælp med højt serviceniveau, til en fast lav pris.

Vejhjælp på stedet

Vi forsøger at hjælpe dig på stedet, hvis dit køretøj ikke kan starte eller ikke kan køre videre. Hjælpen inkluderer bl.a. starthjælp, fritrækning, hjulskifte, døroplukning. Er det ikke muligt at hjælpe dig på stedet, transporteres dit køretøj til enten nærmeste eller valgfrit værksted iht. dit abonnement.


DinEkstraBil - billig billeje inkl. forsikring

Hvis uheldet er ude, og din bil skal transporteres til værksted, kan SOS Dansk Autohjælp tilbyde dig at leje DinEkstraBil inkl. forsikring til en rigtig fordelagtig pris i de første tre dage. Du kan også leje til en attraktiv pris, selvom du ikke har brug for assistance. Priserne afhænger af dit valgte abonnement.


Frit værkstedsvalg

Hvis dit køretøj er udsat for skade eller driftstop og ikke kan repareres på stedet, transporteres det til din bopæl eller værksted i samråd med dig. Ved driftsstop/skade ved din bopæl transporteres dit køretøj til værksted efter dit valg.

*Ved BASIS abonnement bugseres der til nærmeste værksted ved hjulskifte, døroplukning og rudeskader.


Fri vidererejse

Vi sørger for at arrangere og afholde omkostningerne til transport af dig og eventuelle passagerer til et fælles bestemmelsessted i Danmark.

 

Dækning i hele Europa

Med Europadækning er du sikret assistance i hele Europa. Vi samarbejder med et omfattende netværk af de bedste redningsorganisationer, så du altid får den bedste service over hele Europa (med undtagelse af Færøerne og Grønland).

Hvis dit køretøj ikke kan starte eller ikke kan køre videre på din tur i Europa, forsøger vi at hjælpe dig på stedet. På stedet kan vi hjælpe med starthjælp, hjulskift og nødreparationer. Er det ikke muligt at afhjælpe nedbrudsårsagen på vejen, transporteres køretøjet i Europa til det nærmeste værksted.

Betingelser finder du her.