Sundhedssikring sætter dit helbred i centrum

Forestil dig, at du bliver ramt af skade eller sygdom, der kræver løbende behandling. I første omgang griber sundhedsvæsenet dig, men ved den efterfølgende behandling hos kiropraktor eller psykolog, er det dine egne lommer som betalingen skal tages op ad.

Når uheldet er ude er der ofte en række uforudsete udgifter forbundet med behandling, der ikke bliver dækket af det offentlige. Med en Sundhedssikring skal du ikke bekymre dig om, hvor meget ulykken kommer til at koste dig. 

 

Sådan er du dækket

Ligegyldigt om skaden opstår i din arbejdstid eller fritid, kan du få behandling hurtigt og effektivt, og samtidig vælger du selv, hvor du vil undersøges, behandles eller opereres. Du er desuden uafhængig af eventuelle ventelister.

Sundhedssikringen betaler for udgifter til indlæggelse, til behandling af sygdomme på private klinikker og også offentlige udgifter, hvis du er kommet galt afsted på en rejse i Norden. Forsikringen dækker desuden alle forundersøgelser og efterkontrol i forbindelse med forskellige behandlinger. Forsikringen dækker kiropraktor, speciallæge, fysioterapeut, psykiater, psykolog, akut-psykolog og krisehjælp.

Der stilles ikke krav til, at du skal opgive lægeerkæring eller andre attester, når du tegner forsikringen. Desuden dækker vi dig allerede fra den næstkommende 1. i måneden efter forsikringen er tegnet. Hvis begge forældre i husstanden tegner Sundhedssikring er hjemmeboende børn også dækket, indtil de er 21 år.

Forsikringen tilbydes i samarbejde med Topdanmark.