Billån er til dig som...

Er du i tvivl om hvorvidt dette billån er noget for dig? Så kan det være at følgende tips kan hjælpe.
Dette billån er for dig, som har fundet en bil, der sælges af en privatperson, eller forhandler.
DBA er en af Danmarks største portaler for køb og salg af biler. Når du har fundet bilen, kan du let få overblik over prisen ved hjælp af vores låneberegner. Find din drømmebil på DBA ved at klikke på linket nedenfor.
Gå til dba.dk
Biltorvet er Danmarks største bilmarked. Når du har fundet bilen, kan du let få overblik over prisen ved hjælp af vores låneberegner. Find din drømmebil på Biltorvet via linket nedenfor.
Gå til biltorvet.dk
Så let er det
Så let er det

Hvorfor vælge et billån hos os

Vi sikrer handlen mellem privatpersoner fra start til slut.
Vi hjælper med at fastslå den retmæssige ejer
Vi tjekker gæld i bilen og aflyser eventuel pant
NemID for både køber og sælger
Vi sikrer alle overførsler og økonomiske transaktioner

Spørgsmål og svar om nyt billån

 • Er min ansøgning bindende?

  Nej, din ansøgning er ikke bindende. Når du sender din ansøgning til os og den bliver godkendt, modtager du et lånetilbud. Det er først, når du har underskrevet lånedokumentet, at det binder. Efter underskrift har du desuden 14 dages fortrydelsesret.
 • Hvordan finder jeg reg.nr. på bilen?

  Bilens registrerings nummer findes på bilannoncen på dba eller biltorvet. Vi anbefaler også at du tager kontakt til sælger inden du ansøger. På den måde får du alle de informationer du behøver.

 • Hvordan finder jeg sælgers oplysninger?

  Du finder sælgers navn og kontaktoplysninger på bilannoncen på dba eller biltorvet. Vi anbefaler også at du tager kontakt til sælger inden du ansøger om dit nye lån.

 • Hvad koster det?

  Prisen på et billån afhænger af lånebeløbet, din egen udbetaling samt løbetiden på lånet. Brug beregneren for at finde netop det lån der passer dig, så kan du se nøjagtigt hvad du skal betale for et billån hos os.