Så let er det
Så let er det

Spørgsmål og svar om nyt billån

 • Er min ansøgning bindende?

  Nej, din ansøgning om et billån fra os er ikke bindende. Når du sender din ansøgning til os, og den bliver godkendt, modtager du et lånetilbud. Det er først, når du har underskrevet lånedokumentet, at det binder. Efter underskrift har du desuden 14 dages fortrydelsesret.

  Du kan derfor helt uforpligtende sende en ansøgning af sted og se hvilket billån, vi er i stand til at tilbyde dig. Hvis det ikke lever op til dine forhåbninger, så undlader du bare at acceptere.

  Det mener vi giver dig de bedste muligheder for at træffe den rette beslutning, når du skal ud og anskaffe dig en ny bil.

 • Hvordan finder jeg reg.nr. på bilen?

  Bilens registreringsnummer findes på bilannoncen på DBA eller Biltorvet. Vi anbefaler også, at du tager kontakt til sælger, inden du ansøger hos os. På den måde får du alle de informationer, du behøver for at træffe den rette beslutning.

 • Hvordan finder jeg sælgers oplysninger?

  Du finder sælgers navn og kontaktoplysninger på bilannoncen på DBA eller Biltorvet. Vi anbefaler også, at du tager kontakt til sælger, inden du ansøger om dit nye billån.

  På denne måde sikrer du dig, at du har alle de nødvendige oplysninger, inden du indgår en aftale med en sælger. Jo mere du ved omkring sælgeren, desto mere sikker kan du føle dig med handlen.

 • Hvad koster det?

  Prisen på et billån afhænger af lånebeløbet, din egen udbetaling samt løbetiden på lånet. Brug beregneren for at finde netop det billån, der passer dig, så kan du se nøjagtigt, hvad du skal betale for et billån hos os.

  Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@santanderconsumer.dk eller ringe til os på 70 21 90 11 hverdage fra 09.00-16.00.